Tässä marjakakku, jossa pohja tehty torttu- /piirakkavuokaan. Pohja on kovempi, mutta yön yli jääkapissa ollessaan pehmenee, että on helpompi syödä. Yleensä olen käyttänyt vadelmia, mutta nyt ekan kerran käytin mansikoita. Marsipaaniruusuja olin värkännyt pari päivää aiemmin, joten ne päätyivät sitten tähän.

 Kakusta ei tullut esteettisesti hyvännäköinen, kun mansikoista alkoi valua nestetta pitkin reunoja. Hyvää kuitenkin oli.  Mansikoiden päällä hyytelösokeri ja täytteenä Flora vispi, vaniljatuorejuusto, liivate, tomusokeri sekotus. Pääsiäisen aikaan tein samalla ohjeella kakun, johon tuli päälle persikoita, mandariinia, ananasta ja kiiviä. Värit olivat tuolloin  kivan keväiset. Täytteessä vaniljatuorejuuston sijaan oli sitruuna tuorejuustoa.

1246452399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e