Tänään kävi ystäväperheemme meillä syömässä ja hyvän ruuan, jonka teki mieheni, jälkeen herkuttelimme tällä kakulla. En tehnyt mitään sen kummempia pääsiäiskorsteita. Keltainen menköön pääsiäisestä .

Kakussa 4 munan pohja. Täytteeksi laitoin sitruunapersikka moussea, johon sitten laitoin vielä marianne crushia joukkoon.

Sitruuna-persikka mousse ohje:

1 prk flora vispiä

1 prk sitruunatuorejuustoa

1 prk persikoita

marianne crushia

3 liivatetta

Flora vispi vaahdoksi. Lisää sinne tuorejuusto ja pieniksi paloiksi leikatut persikat. sekoita hyvin. Lisää marianne crushia oman mielesi mukaan. Sulata liivatteet ja sekoita joukkon.

 Koristeet ja kakun pinta marsipaania. Helmiäistä suihkutettu myös, joka ei nin näy noissa kuvissa.